Jouw weg naar
Innerlijk Geluk

Bewustwording

Je voelt dat het tijd is voor blijvende verandering!

Je zoekt al jaren naar een oplossing voor je blokkade of probleem, maar valt steeds terug in oude patronen.

Yoga, sporten, zelfhulp, relaties en detox programma's hielpen niet.

Je verlangt naar rust, blijdschap en blijvende transformatie.
Bewustwording
KENNISMAKen

Plan een kennismaking in

Laten we vrijblijvend kennismaken om te kijken of ik jou kan helpen bij het bereiken van een gelukkiger leven zonder obstakels, patronen en problemen.
KENNISMAKen
Ga het proces aan

Bewandel jouw pad naar blijvende verandering

Ik neem je aan de hand en help je bij jouw transformatie.

Voordat we aan de slag gaan, zorg ik ervoor dat we jouw obstakels of problemen helder hebben. Zodra we die goed hebben gekaderd, kunnen we werken aan jouw oplossing!

Gedurende de tijd dat ik met jou werk of het nou een enkele sessie is of het 12 weken traject, sta ik voor je klaar en ben ik er voor je.

Vooraf vindt er altijd een korte intake plaats, tijdens de sessie(s) kan je alles bij mij kwijt en naderhand help ik je altijd met aftercare.

Je hoeft het niet alleen te doen, ik ben er voor je!
Ga het proces aan
Transformatie voltooid

Voila een gelukkig leven zonder obstakels

Je bent klaar om je droomleven te creëren en leeft nu vanuit je innerlijke kracht. Je hebt rust gevonden en bent vol vertrouwen. Alle tools zijn in handen en blokkades zijn overwonnen.
Transformatie voltooid

Ik kan je helpen

Gedragscoaching

Vanuit mijn opleiding als NLP, transformatie coach & hypnose therapeut kan ik jou helpen bij het transformeren van je gedrag! Zodat je eindelijk van die gedachten, emotie of het vervelende gevoel afkomt.

Transformeren blokkades, angsten en problemen

Als hypnosetherapeut kan ik je helpen bij het transformeren van je onderbewustzijn, de plek waar alles is opgeslagen. Van zelfvertrouwen tot angsten en blokkades, alles is mogelijk!

Gezondheidscoaching

Met mijn expertise in voeding, sport en lifestyle help ik je om fit en gezond te worden. Samen verbeteren we je voedingspatroon en stellen we een trainingsschema op.

Support

Weet je nog niet goed waar je tegen aanloopt, maar zit je niet lekker in je vel, neem vrijblijvend contact met mij op.

Kijken we samen of ik iets voor je kan betekenen.

Mijn aanbod

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laten we kennismaken en kijken of ik iets voor je kan betekenen!

Transformatieve sessie

Transformeer één obstakel of probleem in een 90-120 minuten sessie met intake en aftercare.

In de praktijk blijkt dat 3 sessies het beste resultaat geven.

Eerste sessie staat in teken van kennismaken met kracht van hypnose en diepgaande ontspanning, tweede sessie pakken we kern van het probleem aan en derde sessie is een kers op de taart.

Pakketten van meerdere sessies zijn mogelijk.

Investering: €150 per sessie. Drie sessies voor €375. 

EmpowER programma

12 weekse coachingprogramma voor innerlijke transformatie.

Leer meer over je gedrag en je blokkades. Laat het verleden achter je. Transformeer je problemen. En kom weer in je kracht te staan. 

12 weken lang wordt je door mij aan de hand genomen, zodat jij blijvende verandering aanbrengt.

In deze periode zal je wekelijks een 1:1 sessie met mij hebben waarin we belangrijke onderwerpen bespreken en je al je vragen kan stellen. 

Ook zal je aan zelf reflectie doen, meer leren over de werking van je brein, je obstakels transformeren en leren leven vanuit je kracht. 

Investering: stuur berichtje voor meer informatie over de kosten.  

Wees er snel bij!

Overig

Voeding- & Lifestyle coaching. 

Fit en gezond door het leven gaan? Een goede en sterke basis leggen met je voeding? En sterker worden door de juiste vorm van training? Ik kan je helpen! 

Heb je persoonlijke voorkeuren?

Samen aan de slag om een fijner leven te creëren, maar wil je liever samen kijken wat hiervoor het beste bij je past? Stuur mij een berichtje en dan stemmen wij een plan af op jou voorkeuren en wensen!

Meest gestelde vragen


Heb je een andere vraag? Stel hem gerust!

Hypnose is onwijs krachtige tool om oude patronen, ervaringen uit het verleden, beperkende overtuigingen of angsten te transformeren. 

En eigenlijk niet meer dan een hele diepe en fijne staat van ontspanning! 

Vergelijk het met een lekkere meditatie of een visualisatie. Ook kan je het vergelijken met naar een film kijken. Het moment dat je volledig opgaat in de film en je bijvoorbeeld de emoties overneemt, is vergelijkbaar met hypnose. Alleen ben jij nu de hoofdrolspeler in de film! 

In die diepe staat van ontspanning kan jij de veranderingen die jij wilt zien in je leven aanbrengen. Dit doen we in jouw onderbewustzijn. De plek waar al onze programma’s zijn opgeslagen en wat ons helpt om niet continu het wiel opnieuw uit te moeten vinden. 

Als jij daadwerkelijk verandering wilt zien in je leven, zal je je onderbewustzijn een nieuw programma aan moeten leren. In hypnose heb je direct toegang tot je onderbewustzijn, waardoor je snelle en effectieve verandering kan aanbrengen. 

Jouw transformatie begint dus bij het transformeren van je onderbewustzijn! 

In het Empower programma werk je 12 weken lang met mij om je blokkades te transformeren en innerlijk geluk te creëren. Oude patronen leer je loslaten en vicieuze cirkels ga je doorbreken. Maar je leert vooral ook meer over je gedrag. Krijg eindelijk grip op je gedachten, gevoelens en emoties en leer dichtbij je gevoel te komen. 

Lijkt dit je wat? Neem vrijblijvend contact met mij op!

Ja! Vaak denken we dat we niet volledig bij bewustzijn zijn in hypnose. Maar het tegenovergestelde is waar! Je bent juist heel bewust, maar tegelijkertijd heerlijk ontspannen! Dit helpt om de verandering aan te brengen die jij wilt zien in je leven. Nee, je bent dus niet buiten bewustzijn! 

Tijdens de sessies kijken we naar wat jij op dat moment nodig hebt en wat jou gaat helpen om af te komen van die blokkade of je dichterbij je gevoel te brengen.

Hypnose zet ik alleen in op het moment dat we aan de slag gaan met jouw blokkades, angsten of problemen.

Daarnaast leer ik je in mijn sessies meer over jezelf en houd je een spiegel voor. Ik gebruik de kracht van taal, lichaamshouding en metaforen om jou terug te brengen naar je kern en je gevoel!

Ook geef ik je gerichte oefeningen mee waarmee je zelf aan de slag kan, zodat jij meer in je lichaam komt. Met mijn energie kan ik je bovendien helen en je blokkades opheffen.

Ik vind het belangrijk dat jij inzicht krijgt in jezelf, maar ook meer leert over jezelf. Ik draag mijn kennis aan je over en zorg dat je het zelf ook in de praktijk leert toepassen. Op die manier zorg je er zelf voor dat je in staat bent om je leven te veranderen! 

Ik ben opgeleid tot NLP coach en hypnosetherapeut. Ook heb ik een opleiding gedaan tot personal trainer en ben ik gespecialiseerd in voeding. Ook heb ik een sterke intuïtie en kan ik je energetisch helen en bijstaan als je hiervoor openstaat of ik voel dat je dit goed kan gebruiken. Tot slot heb ik veel kennis opgedaan door eigen ervaringen en overwinningen. 

Vanuit mijn holistische aanpak, kan ik je behandelen, coachen en tips en adviezen geven. 

De duur van een sessie is afhankelijk van wat jij nodig hebt. Dat betekent dat we de tijd nemen die nodig is, zodat ik je optimaal kan helpen. 

Een losse 1:1 hypnose sessie duurt de eerste keer gemiddeld 90-120 minuten. Hierin zit een check-in, opbouw naar hypnose, hypnose en aftercare bij in.

Een tweede hypnose sessie neemt vaak minder tijd in beslag.

De coachingsessies tijdens het 12 weken programma duren gemiddeld 60 minuten per keer. 

Voordat elke sessie plaatsvindt wordt gedeeld hoe lang de sessie in beslag neemt, zodat je niet onverhoopt langer bezig bent dan verwacht. 

De sessies kunnen online of offline plaatsvinden. 

Online sessies gaan via FaceTime of Google meet. 

Offline sessies vinden in Bussum plaats. 

Ja zeker! Ik zorg er altijd voor dat je weer helemaal terug bent in het hier en nu en je veilig de weg op kan. 

Je voelt je na de hypnose sessie wellicht lekker ontspannen, maar je bent gewoon weer helemaal bij bewustzijn (wat je al was)!

Als je nog erg emotioneel bent (wat eigenlijk nooit voorkomt) zorg ik er eerst voor dat je je weer helemaal goed en fijn voelt! 

Visited 285 times, 1 visit(s) today